Selam tatlım hala aynı fikirdeyim sen iyi bir insansın siyahça peki tatlım affetmesen eline ne geçecek dur ben sana söylim stres sıkıntı geçmişte yaşamak huzursuzluk daha çok şey yazabilirim ama affetmek büyüklüktür Rabbin kullarını gördüğü gibi tek herkes aynı onun için hırsızı da soylusuda soyzuzuda hıristiyanıda müslümanıda eeee onun affettiğini sen affetmezsen o sıkıntıları ve kısır döngüleri yaşarsın.he birde günah işledim dinimden olmayanla evlendim demişsin çok komik tatlım ya rabbim tek ona giden bir çok yol var o ortada ve biz farklı dinlerle etraftayız sen istediğin yoldan git bütün yollar ona çıkıyor dünyadaki herkes cenneti yaşayacak ama herkes ayrımsızca yani farklı dinden biriyle evlenmenin günahı değil bence sevabı var onun yolu belkide daha çabuk gidiyor ne biliyorsun o yoluda öğren ne şanslısın ki rabbim sana ikiyol sunmuş ona gitte nerden gidersen git .canım ben hisleri çok güçlü biriyim canım ilk yazdığımda sana özellikle ananı babanı ve kendini affet dedim anladınmı niye öyle dediğimi ...aydınlık içinde ol her zaman yanındayız