Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 11:59 PM   #53 (permalink)
ESOS
Teğmen

ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Wink Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siyahçam üzdün beni.ama hepimizin ne sorunları var, önemli olan takılı kalmamak.sen önce kendini affetmekle başla birde ailenden özgürleşmeye ve onları affetmeye bak.zor ama başarırsın.Benim oğlumda senin gibi babayı affdemiyordu.şanal bey ilk önce özgürleşme yapmış.bilinçaltına inildiğinde babam gibi olmak istemiyorum.en sonunda babasını çok sevdiğini söyletene kadar çalışma yapmış.şimdi çok rahatladı.benimle bir problemi yok ama benden de özgürleştirdi.daha hamileyken ben ona çocuk dünyaya gelmeyi reddedmiş.annem üzülüyor acı çekiyor benim yüzümden diye....23 yaşına gelince çocukluktaki sorunlar rahatsız etmeye başladı.ben sana nasıl özgürleştiğini ayrıca yazarım.
Selam tatlım hala aynı fikirdeyim sen iyi bir insansın siyahça peki tatlım affetmesen eline ne geçecek dur ben sana söylim stres sıkıntı geçmişte yaşamak huzursuzluk daha çok şey yazabilirim ama affetmek büyüklüktür Rabbin kullarını gördüğü gibi tek herkes aynı onun için hırsızı da soylusuda soyzuzuda hıristiyanıda müslümanıda eeee onun affettiğini sen affetmezsen o sıkıntıları ve kısır döngüleri yaşarsın.he birde günah işledim dinimden olmayanla evlendim demişsin çok komik tatlım ya rabbim tek ona giden bir çok yol var o ortada ve biz farklı dinlerle etraftayız sen istediğin yoldan git bütün yollar ona çıkıyor dünyadaki herkes cenneti yaşayacak ama herkes ayrımsızca yani farklı dinden biriyle evlenmenin günahı değil bence sevabı var onun yolu belkide daha çabuk gidiyor ne biliyorsun o yoluda öğren ne şanslısın ki rabbim sana ikiyol sunmuş ona gitte nerden gidersen git .canım ben hisleri çok güçlü biriyim canım ilk yazdığımda sana özellikle ananı babanı ve kendini affet dedim anladınmı niye öyle dediğimi ...aydınlık içinde ol her zaman yanındayız
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline