Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 01:07 AM   #16 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çekim yasası başarısı;bugün çok sevdiğim tişörtümü giymiştim ve kızlarımıda alarak,küçük ilçemize en yakın İle gezmeye gittik mutlu mutlu,aradığımız kitapları bulduk iyi vakit geçirdik falan filanwave,ama Ben o çok sevdiğim tişörtümden bir kaç kişide daha gördüm,hatta kızlarım anneeee bak senin şeyisinden dedi,işin garibi 2 hafta sonudur aynı şey oluyo,hamileykende hep hamilelerle karşılaşırdım,ve pişti,benzer tişörtlüler gibi kalakalırdım,çok güüüzeeel vakit geçirdim bugün sonuç olaraktan
gülporcum şu hamileyken hep hamileleri görme işine çok güldüm yııılllaaar önce ben de aynı şeyi yaşadım.günde en az 6_7 hamile görüyordum.şimdi hiç farketmiyorum bile çekim yasası işte
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla