Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 01:17 AM   #18 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu an annemle babam hayatta değil,ikisinide kaybedeli uzun zaman oldu,düşünüyorumda onlarla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum,hatta nasıl insanlar olduklarına dair hiç bir fikrim yok,çünkü biz hiç sevgiyi paylaşmamış ve çoğaltmamışız hayatımızda,birkaç küçük anı,hepsi o...herkes babamın çok iyi bir insan olduğunu söyler ama ben tanımıyorum cidden ,hele babamla ilgili hafızam boş gibi,yani ikisiylede... neyse benim hayatı deneyimleme yolculuğumda böyle olacakmış vay bee
Sen yine onlar için hayır dualarını eksik etme onlarla özgürleş hem onlar rahat etsin hem sen.çünkü aile bir bütün kimse suçlu değil o anne ve babayı hayatımıza biz çekiyoruz.diyelim ki çok kötü bir babamız var.bu babayı hayatımıza çeken biziz.yani o bizim öğretmenimiz, yaşadıklarımız öğrendiklerimiz bizim tekemül yolunda ilerlememiz için biz seçmişiz.
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla