Cevap: Ne zaman birakmali? Telkinleri dinleyeli 3-4 gün oldu... Etkilerini görmeye başladım.. Merak ettiğim bazı sorular var..
1.Ego güçlendirici ve suçluluk dinliyorum.. Mesela günde 8 saat dinliyorsam bunun ne kadarı suçluluk ne kadarı ego güçlendirici olduğunu bilmiyorum. Yani karışık dinliyorum. Etkiyi tam alabilmek için 8 saat dinliyorsak mesela, 4 saati ego 4 saati suçluluk mu olmalı? Yani denge unsuru nası olmalı? Bir telkin için 70-80 saat yeterli diye birşey okudum forumda.. O zaman ego guçlendirici ve suçuluğu aynı anda (arka arkaya) dinlediğimiz için günlük dinleme saatlerini tutmalımıyız ? (İnşallah sorum karışık olmamıştır :) )
2.Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin süresi bitince yeni bir ekleme yaptığımda suçluluk ve egoya listeden çıkarmalı mıyım yoksa devam etmeli miyim? Yine aynı soru: yeni bir ekleme yaptığımda ki o zaman 3 farklı telkin olacak günlük 10 saat dinlediğimde 70 saat ediyor (normal dinleme süresi) bu yeterli mi? yoksa 3 farklı telkin var 70 şer saatten 210 saat mi dinlemeliyim? yani olması gerekeni soruyorum?
Yaw karışık olmadı değil mi sorularım?
Bi cvp verirseniz sevinirm. İnşallah anlatabilmişimdir. |