01-06-2009, 01:42 AM
|
#20 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 21GÜNLÜK KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMASI doğru... aslında çok zekiyimdir, valla...(e böyle de yazınca komik duruyor ama!) hem şaka yaptım kel değilim, ehh kısayım ama enine bakınca uzunum! e güzel de sayılırım, bir sürü erkek gördüm benden daha çirkindi! bir de feci şanslıyımdır! sürüyle insan çıksa karşıma, ben hep en hastalıklı en şizofrenini bulur çıkartırım, ki başkalarına zarar veremesin, hem böylece bu zatın tanınması işaretlenmesi de kolay oluyor! (öhhöö tamam bunu kıvıramadım!) ahh ömrümce neler atlattığımı bilseniz! bu kadın bunların hepsinden nasıl da kılpayı kurtulmuş dersiniz! (bazen o kıl feci kalın olabiliyor tabi!) ve muhteşem geniş bir ailem var...her bireyini çok seviyorum... dünyanın en güzel işini yapıyorum, üstelik de başarıyla...istanbuldayken aranılan bir öğretmen olduğumu biliyor musunuz?! (wanted şeklinde sayılmaz!) iki tane sağlıklı bebişe, iki tane sapsağlıklı kedi hayvanına, bir Bembeyaz bir eşe sahibim... hüfff daha ne ister ki insan?! ben Allahın sevgili kuluyum! haa üstelik yarınki müfettiş insanından tam not alacağımı biliyorum! başka şansı var mı ki?!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |