Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 02:06 AM   #1205 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Enerjin çok güzel sevgili Sudem pozitiflik katıyorsun gerçekten.
Sevgilerimle.
çook teşekkür ederim. bundan bir sene önce bende karamsar ve kendimi suçlayan mutsuz biriydim.kendime acımak ve acındırmaktan başka birşey yapmadığımı anladım.sürekli bunlar benim başıma niye geldi diye hayıflanan biriydim.Maddi manevi ne kadar terslik gelip, beni buluyordu.her sabah bugün ne haber alacağım diye beklerdim.bir işim düz gitse kafamı kıracağım derdim ve haklı çıkardım çünkü terslik mutlaka olurdu.haklı çıktım diiye sevinirdimarkadaşların yaşadıklarını ben de yaşadığım ve düzeltebildğim için sadece yardımcı olmak istiyorum.hepimizin amacı ışığı bulup,hayat amacımıza ulaşmak.sonuçta mutlu olmak,kendimiz olmak ve yalnız olmadığımızın bilincinde hareket etmek...sadece maddi olarak rahatladığım gibi manen de huzurluyum.içim çok huzurlu kin nefret kalmadı,kendimi de affettim.önemli bir işim vardı o beni çok üzüyordu.dün o işte çözülmeye başladı.şimdi arkadaşların sorunlarını çözmek için burdayım
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla