Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 12:01 PM   #6 (permalink)
SEHERCE
Teğmen

Tesekkür: 87
17 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEHERCE will become famous soon enoughSEHERCE will become famous soon enough
Standart Cevap: Seherce`nin Günlügü

Karmasik bir ruh hali, iyimiyim, kötümüyüm bilmiyorum ..
Biraz, yine hayir diyemememin sucluluk duygulariyla bogusuyorum (taptaze bi olay, sen tut sucluluk duygusu telkinin dinlerken yine suc isle, olacak is degil.)

Ama yine de kendime haksizlik etmemeliyim, yolun basindayim henüz, ayaklarimin dolanmasi, birseye takilip düsmem normaldir, sen yine de yolunda devam et...

Ne hikmetse dünkü rüyamla bugünkü rüyam birbiriyle cok baglantili, dün de birileri beni kovaliyordu, bugünde baska bir verziyonla kovalanma sahnesi tekrar rüyama geldi..
isin garip tarafi cok korkmuyorum, sanki film sahnesi ceviriyormus edasiyla rolümü oynuyorum.

Telkinlerin cogunda, dünden beri sesler duyuyorum, biri arkadan bagiriyor, ama cok uzaktan geliyor, su sesiyle birlikte fena olmuyor o gelen ses, sanki biri bana :)))
sesini duyurmaya calisiyor gibi geliyor.

Karmasik ruh hali dedim ya, sakinim aslinda pek bisey düsünmüyorum, pek bisey de yapmak istemiyorum, ama diger evde oldugum günlere nazaran 2-3 gündür hareketli hissediyorum kendimi, hala disari cikmak istemesem de, evde pc basinda oturmuyor veya yatip durmuyorum.
Aklima bi is geliyor, kalkip o nu yapiyorum, yapmis olmanin huzuruyla da tekrar gelip pc basina oturuyorum. Bu hali daha önce de yasadim mi emin degilim, ama sorgulayip kafa mi karistirmak istemiyorum, bir kere de herseyi olacagina birakmanin rahatligini yasamanin zevkini cikarayim..

Gece cok gec uyudum ve erken kalktim gözlerim yaniyor, ama yine baska zamana nazaran halsiz ve mutsuz etmiyor beni bu uykusuzluk.

Siyahcanin günlügünü bastan sona okudum bugün, ne tuhaftir ki, hic tanimadigim bir insanin günlügünü okurken, duygulandim, bogazim dügüm dügüm oldu.
Belki de, hayat hikayesi biraz benim hayat hikayeme benzedigi icindir. Bilemiyorum.
Siyahcanin günlügüne bisey yazamadim, ne yazacagimi bilemedim, ama o nun o espirili hali ve yazis tarzi cok hosuma gitti, insani sIkmadan, bir nefeste okunan tarzdan :)

Simdilik bu kadar sevgiligi günlügüm cooook uzun yillardir ilk defa, 2.gün günlügüme biseyler yazmaya devam ediyorum, kutlarim kendimi.
SEHERCE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla