Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 01:02 PM   #9 (permalink)
arguz58
Teğmen

Tesekkür: 3
43 Mesajinıza toplam 181 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arguz58 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Balıkesir ve Kütahyalı var mı.?

Alıntı:
arca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben demiştim ilçesindeyim diye. Eşime sordum okulda olmadığını söyledi Burada eskiden bir yerde çıkıyormuş dün söyledim okul arkadaşım muhtarla konuşacak varsa ellerinde getirecek merak etme gelir gelmez hemen postalarım sen bu kadar istiyorsan mutlaka vardır bütün alıcılarımı açtım araştırıyorum unuttum sanma sakın :)
arca kardeşim bu ilgin için çok teşekkür ederim. ben birara umutsuzluğa kapılmıştım. özel msj gönderdiğimde bana dönüş yapmadıgın içinde açıkçası biraz alınmıştım. ülkemizde tonlarca çıkan elin ecnebi memleketlerine nerede ise beleş denecek fiata sattıgımız bu madenden kendi ülkemizde biz 500-1000 gr bile bulmakta zorlanıyoruz. oysa bu madenin çıkarımı hakkında bilgi aldım öyle zor değil metrelerce kuyu kazılmıyor yüzeye çok yakın neyse sana inanıyorum göndereceğindende şimdi hiç şüphe duymuyorum. şuan sadece internette buldugum resmi ile avunuyorum hatta masa üstü görüntüm bile BOR madeni resmi. inşallah en kısa zamanda gerçeğinide elime almak nasip olur. tekrar teşekkür ederim.
arguz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla