Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 02:14 PM   #10 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: KENDİNDEN DAHA ZEKİ İNSANLARLA ÇALIŞMAK

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah sevgini hakediyorumdur arkadaşım...
sitedeki konulara şöyle bir baktım da dün gece ben hepsini katletmişim farkına varmadan...ordan oraya hoplamışım, her konuya dalmışım, utandım valla...

ama sana anlatmadan duramam; ben bugün parayla ilgili çekimi neden yapamadığımla ilgili birşey daha hatırladım! ilk eşim herzaman benim para-hesap işlerinden anlamadığımı, aile bütçesini batırdığımı söylerdi..ve ayrılmaya karar verdiğimizde bana 'onsuz sürüneceğimi, çocuklarımın aç kalacağını, hatta ortalığa düşeceğimi (affedin) söyledi! belki öfkesinden söyledi, kızamam ona...ama ben onun bu sözleri yüzünden aylarca her ay sonunu ağlayarak korkuyla getirdim, her gece ağlardım; 'lütfen Allahım çocuklarımı benim hatalarım yüzünden cezalandırma, benim yüzümden onları aç bırakma!' diye...çocuklarıma bir gün süt içiremesem kahrolurdum onları besleyemiyorum diye...gerçi zat-ı muhterem dilediklerinin gerçek olması için elinden geleni yaptı ama...

şimdi şimdi kafama dank ediyor eskiden bildiğim unuttuğum şeyler...yahu ben merhametten ortamdan yarılıversem de Allahtan daha fazla merhametli olamam! ben bebişlerim için nasıl telaşlanıyor, kaygılanıyorsam O bunun mislilerce katı fazla düşünür kullarını...Onun yerine merhamet göstermeye çalışıp neden yoruyorum kendimi?! ohhh rahat edeyim biraz, nasıl olsa bizi bizden çok düşünen Biri var...
katletmişiz desen daha doğru olur.siyahçacım dua edrkende çok dikkatli olmalıyız.Benim de eşimin ablası bana çok destek olur.maddi yönden iyi durumu.kardeşinin açıklarını kadıncağız hep kapatmaya çalışır.oğluma doğduğundan beri o üstlenir, her masrafını.Allah razı olsun.ama ben bu duruma çok üzülürüm.kiraları alamayınca hep o masrafımızı karşılar.Bende daha fazla yük olmak ve kimseye boyun eğmek istemem.hep dua edrdim Allahım şu ablama bizi muhtaç etme.Ben böyle dua ettikçe ne oldu bliyormusun daha çok muhtaç oldum.Bu defa ALLAHA İSYAN ETMEYE BAŞLADIM BEN İM DUAM NİYE KABUL OLMUYOR...dua ederken cümleleri olumlu kullanmak gerekiyormuş.mesela hasta olmak istemiiyorum değilde sağlıklıyım gibi.sonra duamı değiştirdim.sorumluluklarımı almayı seçtim önce.sonra sürekli ben güçlüyüm olumlamasını yaptım.birde Sanal Beyin bir olulaması daha vardı.Kendi hayatımı kendi yeteneklerim ve aklımla yönetmeyi seçiyorum.ben güçlüyüm, kendi ayaklarımın üstünde güçlü bir şekilde durabilirim.gün boyu tekrar ettim defalarca...çok faydalı oldu.şimdi oğlumun ihtiyaçlarını karşılıyorum para gönderiyorum.en azından halası kdar güçlü hissediyorum kendimisen de dua edrken dikkatli dua et olumsuz cümle kullanma güzelim aklıma gelmişken paylaşmak istedim
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla