Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 04:41 PM   #64 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

[quote=Siyahça;464736]hüfff hepiniz bir oldunuz ağlattınız beni kızlar!

meleklerle mi yarışıyorsunuz anlamadım ki!...

bu kadar çok iyi insanı bir arada görmemiştim hiç...

bana bunu görme fırsatı verdiğiniz için çoookkk teşekkür ederim..minnetimi ifade edecek kelime bulamıyorum!

esos; söylediğini hemen yarın denemeye başlıyorum, söz...
içimde biri, sürekli kirli, günahkar olduğumu söylese de....(belki de artık susması gerek!)[/quote ağlamaaaa...sen ağlama...siyahçaaaa....
dayanamam...bunları sana Yaratan bizler aracılığıyle sana iletiyor.artık senin uyanma zamanın.ya bir kitap, ya bir televizyon programı birileri aracılığıyla mesajlar veriyor.bunları iyi değerlendir.değişmeyi seçiyorum mutlu olmaya izin verirsen hayatın değişir.güzellikler akmaya başlar.ilk olumlama cümlem sürekli tekrar ettiğim.sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum.Allah bize o gücü vermiş ama biz kullanmasını bilmiyoruz.artık düğmeye bastın çekim yasası devreye girdi.sen olumsuz düşündüğün anda hemen değiştir.böyle yaptıkça temizlersin,bilinçaltını....kolay gelsin herzaman yanındayım...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline