Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 07:46 AM   #232 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

hadi bakalım bugun yenı bır gune başladık ben yıne lanet olsunla kalktım sanırım bılıncaltı abı yıne devrede..sıkıldım ama ondan artık.neyse kalbım sıkışıo yer yer...kotu bışey olacak hissiyatı işte sonrada amann dıorum ne olcaksa olsun..ole dıyıncede korkuorum kotu bı şey olmasından ıyıce:D sanırım ben psıkopata bağladım neyse.e.hafıften mıdme bulanıo...işe gıtmek ıstemıorum..cunku rezsıl olcakmışım gıbı bı duygu hakım bende..şimdi bı kahvemı içeyımde ne olacaksa olsun..yaa cok sıkıldım bu kafamdakı konu benı cok rhtsız edıo hayatıma yon verıo sanki..olumsuz yonde...halbukı ben bu kadar aciz ve sıradan olmamalıyım..iyi bır işim var ama ya olmassa?:(offfffffffffff neyse allahahım yardım yardım sabır.............
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla