Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 08:31 AM   #3 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında dünya ekonomisi sayemizde dönüyor...... kriz biz olmasak aşılmaz.... ekranlarda yanlış pariteler gösteriliyor.. dolar..euro.. altın.. borsa .. hepsi boş..
biz ve kilolarımız olmasa ekonomi çöker.. baksanıza her reklam bize yönelik..
insanlık ilim .. bilim.. teknoloji..gelecek .. tıp.. kuraklık.. küresel ısınma..kutuplar... açlık.. savaşlar..vs.vs.. için bile bizim kilolarla uğraştığı kadar çalışmıyor.....
meğer bedenimde bor madeni kadar değerli ama onun kadar keşfedilmemiş bir hazine taşıyormuşum... meğer dünya bunu benden önce keşfetmiş... madenimi çıkartmak için bin takla atıyor..
ama sorun şu ki olay fikirden ibaret... çıkartmaya talip oluyorlar parayıda alıyorlar....sonrada hadi sen kendin çıkart bakalım diyorlar..
Nilsoyy,bence sen bu madeni kendin çıkartabilirsin,yeterki iste ve bilinç altındaki kiloya sebeb olan ana düşünceni ortaya çıkar ,önce onu yok et,sonra beslenme alışkanlığını düzenle'',el elin eşeğini türkü çağırarak arar"diye bir söz vardır ya hani ,yukarda yazdığım madeni kendin çıkartma olayı iştee,%80 senin arama çaban,%20 uzman desteği...forumda okumuştum sanırım ,şuan yazarın ismini unuttum,hani şişman olanın beynimiz olduğunu söylüyo ya ,benim çok ilgimi çekmişti,sende okumuşsundur gerçi ...neyse arkadaşım hoşçakal ve sevgiyle...