Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 09:40 AM   #42 (permalink)
dimpleg
Teğmen

dimpleg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 65
32 Mesajinıza toplam 158 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dimpleg is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: suyun gizli mesajı

.............ben,kendim,tek başıma,şöyle düşünüyorum.öncelikle bunu meslek edınmış yada insanları çıkar ve menfaatleri uğruna kullanmalarını kesinlikle kastetmıyorum vede onaylamıyorumatalarımız çok büyükmüş ve bizden çok bilgililermiş. neden mi? bazı hastalık ve sıkıntılarda okunmuş su içme adetini hrkes bılır. atalarımız bıze bu yasayı anlatmışlarda anlamamışız.buyuk bı çoğunluk suyu içiyodu ve ıyıleşiyodu.iyileşemeyenlere ise ''''sen ınanmıyorsun o yuzden ıyleşmedın'''''derlerdı. bence hıkmet suda dıll kişinin kendi içindeydi. içilen su bol bakterılı olsa da kışı ıyıleşiyordu çünkü suyu içerken bunun olacağına ınanıyordu, içince inanıyordu,içtıkten sonra inanıyordu,ıyıleşmeyı beklerken yıne ınanıyordu!!!! inanıyordu inanıyordu inanıyoooooooooooordu. ınanarak olumlu düşünceyı çoğaltıyordu,çekım yasasını harekete geçiriyordu.
ben çekım yasasını(ya da dünya,ya da hayat) şöyle düşünüyorum: çekım yasası bir çarklar düzeneği eğer çarklardan bırını hareket ettırebılırsen hepsi harekete geçer!!!!!!!!.