Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. zayıflama sanayiine ben kadar para döken birini daha bulamazsın kardeş...zayıflama bantı mı denemedim, ilaç mı denemedim, bitkisel çaylar mı denemedim, macunlar mı denemedim?! itiraf ediyorum geçenlerde yine iki saçma ilacı üstelik de birarada kullandım! sonuç: şükür bu sefer de ölmedim! aç-sefil, keyifsiz ruh gibi 1 aydan fazla dolaştım, 4 kiloyu güç bela verdim, ilaç bitti ben şimdi yeniden alıyorum verdiklerimi! öyle bir bünye var ki bende arkadaş, turp gibiyim, hor kullanmama rağmen vücut dirençli, sağlıklı ama bir günde kilo alabilitem var maalesef! ve aldığımı da daha ilk gramlardan itibaren hissediyorum, çünkü anında nefesim daralmaya başlıyor...dünden beri 1 kilo almışım, feci canım sıkkın! artık ilaç kullanamam! hem paraya yazık, hem artık öle gebere dolaşmak istemiyorum! hele önceki senelerde bir lida deneyimim var kiiii! ölümden döndüm resmen! neyse... eee napces? fikrisi olan var mı? (telkini dinliyorum ara ara ama düzene oturtmam lazım tabi..)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |