Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 05:52 PM   #12 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum, şimdi bişiler yazcamda siyahçadan korkuyorum her yerden çıkıyor bu kadın.yaşına başına bakmıyor al tesbihini kıl namazını.her işin üstesinden geliyor bizi de sinir ediyor.ama benim siyahçam demez öyle şeyler...kendi tecrübelerimi bir abla olarak paylaşmak istedim.Benim de kilo sorunlarım var.üstelik boyum çok kısakilo kesinlikle almamam gerekiyor sağlığım ve görüntüm açısından.Ben de sizler gibi çok takıyor ve sinir oluyordum.geçenlerde kıyafet almaya gittim.Antalyada düğünümüz var.ne mümkün hiç istediğim kıyafet olmuyor.sinir oldum ve almadan eve geldim.evde bir anlaşma yaptım kendimle...bu kiloları alan benim sorumlusu ben kimsenin suçu yok.kabul ettim o halimi çünkü ben 38 beden giyen biriyken 42 de dar gelmeye başladı.yusyuvarlak bişey olmuşum.yeni halimi kabul etmedğim için yeni resimlerime hiç bakmıyorum çünkü kendimi tanıyamıyorum.önce kabul etme merasimi yaptım.kucakladım kendimi yani bu halimide seviyorum dedim.annem de bana tuhaf tuhaf bakıyor kızım kafayımı yedi diyebana misafir olduklarını gideceklerini bıraktığımı söyledim.izin verdim, fazla olanların gitmesi için.yürüyüşlere başladım.yolda hem dualarımı,olumlamalarımı yapıyorum.ama hiç sinir olmadan rahat rahat keyifli bir şekilde.yediklerime biraz dikkat ettim aç kalmadan, sitedeki kilo verme telkinini çok dinledim.sonuç bir ay bile olmadı.4 kilo verdim, ama incelme çok fazla.Ebru şallının cd sini de arada açıyorum plates yapıyorum.çok faydalı yağları yakıyor.kan ter içinde kalınıyor ama çok yararlı sıkılaşma oluyor.şimdi kıyafetimi de aldım.oğluma söylemedim kilo verdğimi bakalım düğünde görecek annesinin inceldğini daha da devam edeceğim.çünkü hiç zorlanmadım.kızarak hiç bir yere varılmıyor.zaten bu kiloları da ben kızarak aldım.hep 59 um hiç inmiyorum derken daha çıktım.aklınız da olsun güzellikle keyifle kabul ederek,sorumluluk biz de değiştirme gücüde bizde...buradan öğrendiklerimi her işe uyguluyorum. ablanızı dinleyin derim.yani bu siteye girdim fazlalıklar da gitti...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla