Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 06:31 PM   #120 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:
hayatağacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese benden kocaman selamlar...

böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere...

kolay gelsin.. iyi çalışmalar....
hoş geldiniz kocaman miyawlar site sinden

Alıntı:
hipertansiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel
hoş geldin konular güzel ben güzel bir yim sizde güzelsi,nizki burda buluştuk

Alıntı:
newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır.
vallahi siteye üye olanlar doğru yerde olduklarının farkındalar bu çok güzel umarız herkes bir gün hayatım değiştiye üye olur

Alıntı:
newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler
ana sayfamızda sorduğunuz soruya yanıt bulacağınız bölmümüz vardır nasıl dinlerim kısmı yanılmıyorsam eğer bulamnzsanız diğer adminlere sorarsanız özelden size yardım ederler iyi günler