02-06-2009, 06:44 PM
|
#14 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. Alıntı: Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
haklısın sudem bacım...aslında bizim evin önüne şu spor aletli parklardan yaptılar bi tane...benim çöpten bebişler akşama kadar o aletlerin tepesinden inmiyor ben her bulduğum koltuğa kıvrılıom! kendi sorumluluğum bu evet...aburcubur düşkünü biriyim, şimdi eşim sağolsun kolaya da alıştırdı! su içmeyi unuttuk! aslında yürümeyi çok severim, kulağımda telkin müzikleri şöööle alsam başımı deniz kenarından deniz kenarından yürüsem amaaaa...söylemesi ayıp ben korkuom birazcık... ya yoluma köpek çıkarsa, ya tehlikeli birisi yolumu keserse, ya kaybolursam ve sonsuza kadar evin yolunu bulamazsam?!... | aman siyahça ne var korkacak herkes senden korksun.işte kilo vermemek için direnç gösteriyorsun.ben ne yapayım yalnız yaşayan bir kadınım kaç km yol yürüyorum.köpek ne yapsın sana.sen bahane arıyorsun.belki de kendini güvende hissediyor olabilirsin.birde kilo alan kişiler yani biz hayatımızda kendimizi tatmin edemedğimiz için kendimizi yiyeceğe vuruyormuşuz.mutluluğu orada arıyoruz.platesi öneririm.yürüyemiyorsan. |
| |