02-06-2009, 06:57 PM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım.. aaaahhhh sudem kardeş ahh! beni tanımadığın için böyle konuşman normal tabi...evet ben tam bir bahane üretme uzmanıyım valla...(bırakıyorum bu huyumu, yüzleşmem gerenk kendimle) annem derdi ki 'namazda gözün olsa ezanda kulağın olurdu!' hah işte, sporda gözüm olsa en azından mekik çeker şu ön balkondan kurtulardım! ama ne gezeeerrr! bak annemin bunla ilgili de bir sözü vardı: 'eğer iş olduğunu bilsen dünyaya gelmezdin!' beni pek dikey vaziyette gören olmamıştır iş saatleri dışında...işteyken hiç oturmam, oturamam ama eve geldiğim andan itibaren genellikle uzanıyorumdur...tv yi bile oturarak izleyemem düşünsene! bak birazdan beni anlatan bir resim koycem üye fotoları kısmına...gör de anla iyice... (biri benim ağlak smileyi çalmış! bununla idare ediverin!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |