Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 08:20 PM   #18 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siyahça sen aslan burcuydun dimi,bütün aslan burçları aynı sanırım ,eşimde aslan burcuuu,yatar vaziyette oturur ve uyur ,sürekli uyumak için bahane arar,e bugün hastayım ,yada geç yattım ...vs.
oda hep spor yapcam iyi olcak der, ama sadece der
e sonra rüya çok görür,bu kadar uyuyunca
Yok hayatım yanılıyorsun,benim bildiğim kaç aslan burcu varsa hiç biri öyle değil.Babam çok hareketli bir insandı benim gibi.abim, ablam, eşimin ablası...bu siyahçaya özel bir durum.ayrıca boğa burcuna derler tembel diye... benim eşim mesela rahmetli oldu gerçi.aslan bir kükredi mi dağları devirir.sanırım siyahça yine
mütevaziliğini konuşturuyor o çalışkan biri dir hissediyorum.bu kilo işini de kıvırır.zaten hepsi bir arada oluyor.benim ki gibi eski olumsuz düşünceleri atmaya başladım.kötü olan ne varsa gitmeye başladı.önemli olan değişmeye karar vermek.siyahçam kımılda lütfen
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla