Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 08:30 PM   #1226 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ismiracım anneannenden özgürleş hemen,sen de hertür bilgi yetenek mevcut niye bırakacaksın ki...geçenlerde en büyük sorunum için yaptım.çok önemli ve yasal bir olaydı.inanın karşı tarafın avukatı haber göndermiş gelsin anlaşalım diye hayretler içinde kaldım.halbuki avukatıda kötü niyetli sorunlu olduğum kişiyle birlik sanıyordum.çünkü kötü niyetli insanlar.çok sevindim.ama yaparken kendimden çok emin olarak yaptım.küçük işler olduya.şimdi rüyada gibiyim.iyiki bu siteye girmişim.Allahın bir lütfu bu bana...senden de bu tekniği öğrendim hemen yazdım uygulamaya başladım bile..dediğin çok doğru gelip özür dilemesinden ziyade ben o enerjiden arınmak istiyorum.nasıl olsa o insan bana bir şekilde özür dileyecek..paylaştığın için çok saol

Anneannemle bağ kesme çalışması yaptım, çok iyi oldu. O da ben de huzurlu ayrıldık...

Şimdi şu iki noktayı hayatıma geçirmek istiyorum...MüminOkan dan ilk duyduğumda muhteşem bir şey olduğunu düşünmüştüm. Bir kaç dakikalık uygulama ile elde edilemeyecek şey yok gibi, sınırsız olanaklar sunan bir sistem olduğunu düşünüyorum. "Buna rağmen ne duruyorsun?" dersen de haklısın...

Şimdi ben geriye dönüp senin nasıl yaptığını adım adım inceleyip kopyalayayım en iyisi. Kopya değil, hani modelleme deniyor ya, modelleyeyim seni:))

Ya da siyahça'dan devralıp (aman duymasın) , sil baştan ben anlattırayım sana:))

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla