02-06-2009, 08:36 PM
|
#132 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zero Limit Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Canıım, başın sağolsun, eşine Allah rahmet eylesin. Oğlun üstesinden gelmiş, inanıyorum sen de gelirsin. Pırıl pırıl enerjin ve gayretliliğinin yanısıra, yansıttığın değişim grafiğin bunun kanıtı bence. Şimdi, biz burada bu konuyu okuyanlar, Hepimiz bu konuda ho'oponopono yapalım bence. Her birimiz, bu olayın kendi içimizde hangi korkuları tetiklediğine, bizim içimizde bu kazaya yol açan neler olup bittiğine odaklanalım ve arınalım...arınalım...arınalım... Ta ki sıfırlanana kadar. Kişisel olarak ben, kendi içimde buna yol açan bir kaç şeyi hemen şimdi farkettim, bundan sonra tespit edeceklerim ve edemediklerim dahil tümünün sorumluluğunu kabul ediyorum ve bunlardan dolayı özür diliyorum.Zamanın tüm boyutları ve tüm uzay katmanlarında bağlantılı olduğum, bu duruma yol açan tüm enerjetik bağlardan arınma talep ediyorum.Lütfen beni affet. Burada sudem8 vasıtasıyla bu konunun dile getirilmesiyle arınma fırsatı doğduğu için minnettarım. Seni seviyorum. | çok teşekkürler canım.iyi olacak hastanın doktoru ayağına getirirmiş ya,inan benim öyle oldu.geçenlerde bir olay oldu.çok iyilik yaptığım birinden kötülüğe uğradım ve çok korku yaşadım.çünkü tek beni ilgilendirse hiç sorun değil,yakınlarıma zarar gelmesinden korktum.yanlış anlaşılmaktan vs.fakat o korku ve üzüntü hiç beklemedğim ve hakketmedğimi düşündüğüm için çok üzüldüm.fakat bu siteye girmem bir mucize.işte o da Allah'tan...kendimi gerçekten biraz olsun o negatif hislerden arındırdım.çaresiz olmadığımı ve gücümü hissettim.şimdi daha güvende ve huzurlu hissediyorum.çok şükür ben de seni seviyorum... |
| |