Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 10:23 PM   #8 (permalink)
SEHERCE
Teğmen

Tesekkür: 87
17 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SEHERCE will become famous soon enoughSEHERCE will become famous soon enough
Standart Cevap: Seherce`nin Günlügü

Dün disari cikmayi basardim, ailemden sevdiklerimle güzel bir orman gezintisi,günes ve agaclarin gölgesine gelince, püfür püfür rüzgar esliginde,gülmek, eglenmek, hareket.

Ben bunu cok seviyorum, ama neden herzaman cikmadigimi veya cikamadigimi b.......
yok yok biliyorum, bir tarafim kalk gidelim derken, güclü tarafim otur oturdugun yerde sen iyi degilsin diyor ve genelde kazaniyor.

Neyse dün ciktim iste, hemde baya zorladim kendimi, iyiki de zorlamisim..

Bugün cok sinirliyim, yada aslinda bir kisiye karsi sinirlerimi kontrol edemiyorum, acaba diyorum cok mu üstüne düsüyorum, cok mu yogunlasiyorum, takintim haline filan mi geldi. Yoksa gercekten istemiyormuyum o nu.. ?????? :((((

Ya takmasam, yani ihmal de etmesem ama yine de kendime öncelik versem, cok mu bencilce olur, cok mu vicdansiz olur, yoksa ikimiz icin de daha mi iyi olur..
Sorular, cember, daire, dön dön etrafinda, senelerce dön dolas, ayni seyi yasa, yoruldum diyorum ama demek ki yeterli yorulmamis, dur durak bilmiyorum, ayni seyleri geriye sarip sarip yine yasiyorum, bir degisiklik ama neresinden, nasil....

Sacmaliyormuyum ...... ???

Telkinlerim ve ben, bugün biraz küsmüsüz gibi davraniyoruz birbirimize, pek dinleyemedim simdi biraz actim saat burada 21.32 ama sanki ben o nlari duymuyorum, o nlarda bana ses vermiyor..
Basim agriyor.. Cok kötü..
Boynumu kastim sanirim yine, yada cok uykusuzum belki de o ndandir...

Telkinler: Size cok umut bagladim, beni yari yolda birakmayin..

Gerci ben beni yari yolda birakirsam, telkinler ne yapsin ..
Bi yasadigimin farkina varamadim, ben ve düsüncelerim cok ayri kisilikler, yasamak istemedigim bir hayatin icinde savruluyorum, ayaklarim yere basmiyor, kendimi kontrol edemiyorum..

Kendime ait bir kararim olmali, kendime ait cizdigim bir yol olmali, kendime ait bir bugünüm, bir gelecegim olmali.. Ben yaptim demeliyim. Dogru veya yanlis ben ordaydim.. Hissettim ..
Güclendim.. Sadece ben yaptim, ben karar verdim, kimseyi düsünmedim, sadece kendimi düsündüm, ama iyiyim cünkü ben yasadim, iliklerime kadar ben hissettim, cünkü BEN`dim diyebilmeliyim..
BEN´i mi bulmaliyim önce, nerede kaybettim ki en son, hangi yolda biraktim o nu, kac yasindaydim...
Biliyorum aslinda, ama o nu ordan alip bugüne getirebilmek icin 20 sene öncesine gitmem gerekiyor..

20 sene dile kolay........
SEHERCE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla