Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 12:25 AM   #65 (permalink)
nilsoy
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

[quote=SEHERCE;465014]Selam Nilsoy dünden beri okuyorum günlügünü bugün bitirdim sonunda..

Tam olarak okuyup bitirdigim 2. günlük, bu arada tesekkür etmeyi hep unutuyorum, ama bisey olmaz demi, olmaz olmaz.. :)

Sen bana cok enerjik geldin nedense, sanki sey gibi önünde acilmasi gereken binlerce kapi var ve sen ilk kapinin önünde duruyorsun ve henüz o kapinin koluna dokunmanin düsüncesiyle, heyecan, korku, umut ve merak iceresindesin.

Cesaret, dokun kapinin koluna, bastir assagiya, arala kapiyi, bakalim neler bekliyor seni..

Yanlis düsünüyorsam affola ama yazilarin bende böyle bir izlenim birakti ..[
selam seher ce aramızda teşekkürün lafımı olur.. ben sana teşekkür ederim ...sitedeki okadar başlık içinden değerli zamanını bana ayırmışsın... sağolasın... seninde hissettiğin gibi içsel bir enerjim var da dışarıya aktarmıyorum( kilosal olarak yani )bağlantılarda problem var sanırım... yapılan yorumlar benim için çok önemli ...ayrıca dışarıdan daha objektif olunuyor..
kendim için düşündüğüm şeyleri gerçeği değilde olması gerekeni şekline çeviriyorum malesef...(ego mu kullanmalıymışım şimdi anladım).. sonrasıda kişisel çelişkiler..valla okudukça dahada kafam karışıyor ... tam birşeye karar veriyorum karşıma başka bir bilgi çıkıyor.....
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla