Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 12:46 AM   #1235 (permalink)
ESOS
Teğmen

ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Smile Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim motivasyon için
Küçük denemeler yapıp sonuç da almıştım. İşe yaradığını biliyorum, mantığını gayet iyi kavradım. Ama sonra devam etmedim. Benim sorunum da sebatsızlık. Bir şeyle öğrenene kadar ilgiliyim. Öğrendiğimi hissettiğim an hooop, başka konuya! Oradan oraya atlamaktan alıkoyamıyorum kendimi. (Halen anneannemin "kızım, hayatta her şeyi bil, öğren de yapmazsan yapma!" telkini "her şeyi öğren de yapma" şekline dönüşerek bilinçaltımdaki tahtını korumakta.)

Neyse ki buradayım, bak yazıya dökünce anneannemi göndermek geldi içimden. Ben bunu yapayım, artık helalleşeyim de o nurlar içinde rahat etsin, benim de öğrendiklerim işe yarasın. İki noktaya da başlayayım hemen! Hazır böylesi dayanışma ortamını da bulmuşken, değil mi ama?
Dünden beri bir iki deneme yaptım ama konsantre olamadım, denemeye devam...
Sağolasın sudem8, iyi ki varsın...
selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla