Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 02:05 AM   #193 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: üyelerin resimleri .

Alıntı:
Siyahça Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ahh evet, aslında bu yıl taç benim hakkımdı da hakkımı yediler pisler...

sudem önceki sayfadaki mesajını daha yeni gördüm...daha başka bir konuda daha görmüştüm eşinle ilgili bilgiyi...ama kötü bir huyum daha var, böyle durumlarda ne denir nasıl denir bilemem, acıyı paylaşma özürlüyüm galiba...ya da daha fazla acıtmasın diye hatırlatmak istemiyorumdur belki...babam sapasağlam adamken aniden öldüğünde üç gün hiçbir şey yiyememiştim, acıdan ziyade etraftakileri teselli edeceğim diye...sonra ne yaptığımı farkettim, kendime üzülme izni vermiyordum bilmeden...ne yaptığımı gördüğümde bıraktım teselliyi, o benim de babamdı, birazcık yas tutma lüksüm olmalıydı!
hüfff bu ölüm konusunda kafam çok karışık...dayım yanımda öldüğünde, gittim elini tuttum ne gerek varsa!o buz gibi ölü elinden sonra etrafımdaki ölümlere herkes kadar üzülemedim nedense...

galiba bu konuda hissisim, yeterince üzüntü duyamadığım için, ya da acısı olanların acısının etrafından dolaşıp, yalnız bıraktığım için utanıyorum kendimden...

güya seni üzmeyecektim, affet sudem!
affetmek ne demek hayatım eşim vefat edeli 6 sene oldu.artık alıştık.oğlum lise sondaydı,tam üniversiteye hazırlandığı dönem.Ne yapalım Allahın takdiri...ama o da hep ben genç öleceğim derdi,amcasına çok benzetirlermiş.amca erken vefat etmiş.Bende onun gibi erken öleceğim diye diye çağırdı ölümü...Ondan iki sene önce de babamı kaybettik.oğlum okumaya gidince annemi yanıma aldım, birlikte oturuyoruz...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla