03-06-2009, 10:32 AM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ALMANIZ GÜVENLİDİR.. Alıntı: daada Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle katılıyorum..Yapılan verilen şeyin yüzüme vurulması başkasına yapılsa bile söylenmesi çok ağırıma gidiyor.yapıyorsan söylenmez Allah bilir onun takdirini!!Tahammül edemiyorum.O yüzden hayatım boyunca hep verici olmuşumdur eş olarak, çocuk olarak, insan olarak ,dost olarak vs.vs.maddi manevi en ufak bir vericiliği kabul edemiyorum hergün bu sitede biran öncesi düşündüğüm şeyleri karşıma çıkartıyorsunuz yaa helal olsun sizlere :)
Özellikle Serpil22 paylaşımların için çok ama çoook teşekkür ediyorum.Tanımadığım insanlarla internet ortamında rahatlıkla paylaşımlarda bulunabilyorum çünkü onlar benim yüzüme vuramayacaklar yaptıklarını ama hayatımda nasıl kabul edeceğim? örnek annem bana geldiğinde en ufak bir işimi yapmasını istemiyorum (evde) çünkü söylenip duruyor hep benmi toplayacağım diye !!Kendisi izmirde ben Ankarada ağırıma gidiyor..Hayatta hep tek başımayım belki bu inancımdan ötürü böyle kendi ayaklarımın üzerinde durmalıyım.Konuştukça dökülüyorlar..:) Ne yapmalı nasıl inançlarımı değiştirebilirimki?
Sanırım bu düşüncenin temeli şu şimdi aklıma geldi "Vermeden almak ALLAH'a mahsustur' iyide ben hiç almıyorumki hep veriyorum :) Yardım edin bana!!! | Daada slm,evet mlsf böyle insanlar hayatımızda mevcut ...ama samimi ve abartmadan yapılan ,içten paylaşımlarıda ,rededemiyorum ben,karşındaki çok mutlu oluyo çünkü,amaa, bu samimi paylaşımlar çok sık olmuyo ...
__________________ |
| |