Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2008, 11:55 AM   #34 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??

selam avrupadakiler, türkiyedemiyim yoksa bir sömürgedemiyim bilmiyorum, markete girdiğimde türk markası göremiyorum, habire borç batağının içinde yüzerken, elimizdeki fırsatları öleeee rahat bir şekilde yabancılara teslim ederken, salakça kendimize değilde oy verip seçtiğimiz kişilere güvenip tv karşısında vakit öldürürken armut pişmiyor kimseninde ağzına düşmüyor, en azından o bahsedilen kesimin, işte 1 mayısta izledik olanları, mesailerle yorgun argın bitmiş tükenmiş elinden her fırsatı alınmış bir işçi kendini ne kadar geliştirebilir ki, bu sistem sorunu başka bir şey değil, adı yok canım benim sisteme hep kurban lazım, bizde kurbanlık koyun gibi boynumuzu uzatınca, en güçlü biz olmalıyız görmedinizmi taksimi heheh milletin ödü kopuyor işçiden emekçiden, yoksa bu kadar emniyet gücü ne arıyor savaş mı çıktı ne oldu, sistemde biliyor en çok kimleri ezip kurban ettiğini, ee haliyle ödü kopuyor sizler en azından avrupa görmüş insanlar olarak biliniyorsunuz, avrupa görmüş olmak bile başka bir şey, hayat standardınız yüksek bir sistemin içinde yaşıyorsunuz, kimsenin sizi küçük görmesi mümkün değil, üstelik avrupayı avrupa yapanda biziz aslında, ay çok konuştum böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek, size ben bir tuluyhan uğurlu çalayım, işte gurur kaynağım o okyun adam neler yapıyor izleyin dinleyin hadi bakıyım
www.tuluyhanugurlu.com