Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 12:03 PM   #139 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Zero Limit

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok merak ettim gerçekten pratik ve zekimisin hislerimde pek yanılmam tek kelimeyle cevap isterim lüüütfeeeen

selamlar ancak iki kelime ile cevap verebilirim "sizin kadar" :)

Mümin Okan slm,bu konuda bir sorum olacak,hayatımızda sorun olan bir konuda,yani bizimle doğrudan ilgili yada değil.;bu önemli değil anladığım kadarıyla..sorum şu;bu sorundan kendimizi arındırma hissini hissedene kadar ,bu dört cümleyi tekrar edicez...kendi deneyimlerinizle cevap verecek olursanız,arınma kaçgünde gerçekleşiyo,şimdi okuyunca garip bir sorumu oldu acaba diye baktım...çünkü bir sorunumda deniyorum ve hala bir sonuç elde edemedim de,yada düzenli söylemediğimden bu cümleleri olabilirmi?teşekkürler...

hayatımızdaki herkes bizimle bir şekilde -doğrudan yada dolaylı olarak- ilintili. arınma ise ona olan isteğimizle orantılıdır. ve hepimizde bu arınma için buradayız. çabalarımız "kendimiz olmak" için.
kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam; son zamanlarda niyetim "kendmi ve bütünün en yüksek hayrı için" diye başlıyorum. "seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dlerim, teşekkür ederim." diye devam ediyor.
her dörtlüğün başında niyetimi söylemiyorum. niyetimi bir defa söylüyorum. ve çok fazla sürmeden olaylar değişiyor.
tüm bu yaptığımız tüm çalışmalarda serbest bırakma eylemini gerçekleştiremiyoruz. bir düşünceyi serbest bıraktığımızda, üzerine kafa yormadığımızda ona olan bağlılığğımız kalkacak ve kendimiz olacağız.

sağlıcakla ve ışıkla...

teşekkürler,serbest bırakmada problemim yok hatta bende fazlamı serbest bırakıyorum acaba diye düşünüyodum...cevabın benim için yeterli oldu.