Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2009, 01:08 PM   #1239 (permalink)
ismira
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
ESOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam tatlım önce şu sebatsizim deme kendine her öğrendiklerimi aynen olduğu gibi uyguluyorum artık desen zaten sen olayı çözmüşsün bence beynindeki bu sebatsizlik kodunu değiştir anneannenden özgürleş onu gözünün önünde canlandır ve bu kalimeleri değiştirerek söyediğini düşün yani her şeyi öğren ve yap çocuğum gibi bunu sana söylediği o zamanada gidip yapabilisin işe yarıyor... o zaman gelsin iki noktalar ....
ESOS' cuğum, ilgine teşekkür ederim canım. Sebatsızlık konusunda haklısın.

"Sebatsızlığı sevgiyle geride bıraktım.Artık tüm bildiklerim ve öğrendiklerimi yetenek ve becerilerimle mükemmel şekilde birleştirerek hayata geçirmeye ve yaratıcılığımın en doğru ve doyumlu şekilde tezahürüne niyet ettim"
Benim ve bütünün hayrına...Amin.

Dün hemen bir bağ kesme çalışması yapmıştım zaten anneannemle. O da şaşırdı, söylediği nasihatin nasıl olup da "her şeyi öğren, ama yapma" ya dönüştüğüne Doğrusu konusunda anlaştık ve huzurla vedalaştık, ikimiz de özgürüz artık

Bende bir gayret, bir gayret sorma gitsin...Şimdiye kadar öğrendiğim her ne varsa coştu:))

"Öğren, öğret hakkı halka gürle coş!
Durma duuurmaaaa, kooooşşş!..."

Yalnız iki nokta seçiminde zorlanıyorum henüz. Kimi kime ya da ne yi neye bağlayacağımda kararsızlık yaşayıp bozuyorum işi. Ama kararlıyım, oyunu yeniden öğreneceğim.

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla