Siyahça Nickli Üyeden Alıntı
maddi olarak bir milyonuncu kez dibe vurduk! birinin bedduasını mı aldım nedir? (ona şüphe yok da..) bugün bankadan 2.kere aradılar...utanç verici, incitici! neden bankacıların duyguları olmaz? (the desertın var bi tek) bir yerde koca bir yanlışlık var, ve artık ben onu görebiliyorum...en azından elimde bu var...ne zaman zengin olmakla ilgili hayal kursam şöyle oluyor; bi dolu paramız var, kendimize ait küçük bir ev, ıııııı, eeee, kem küm! gerisi yok! arabam olsun bile isteyemiyorum! oysa mantığım, canım mantığım istiyor, bir arabamız olması ne iyi olurdu...mesela ikinci bir ev, ya da bir yazlık...yok...aslında zengin olmak istemediğim gerçeği gözüme gözüme giriyor! ahh be bilinçaltım ben seni nasıl temizleyeceğim? bir hikayecik daha hatırladım bak, adamın biri sahip olduğu tek şey olan bir parça ipiyle gömülüyor ve günlerce bu ipin hesabını veremiyor meleklere! sonra ya malım mülküm olsaydı hesabını nasıl verirdim diye düşünüyor! Allahın cezası ipli adam karakteri! ne olurdu yaşamasaydın şu hikayeyi, ben de seni bilmeseydim! bak senin yüzünden sürünüyorum! sürünüyoruZ! üstelik ben senin gibi cenneti de garantileyemedim! ne cennet var elimde, ne bu dünyanın sefası! insan zengin olmaktan korkar mı behey idiot bilinçaltı! her zengin olan kendinden mi geçiyor, her zengin azıyor kuduruyor mu?! bak mantığım ne güzel söylüyor: param olsaydı fakir insanların kapılarına geceleri gizli gizli para, hediyeler bırakırdım! hem bir sürü seminere gider, r. şanal insanını bulur kendimi tedavi ettirirdim! kilo sorunum bile kalmazdı! önce aburcubur ne bulursam, kolalar, cipsler, çaklıtlar, ıvır zıvır tıkıştırırdım mideye, sonra zayıflamak için en gözde spor salonlarına(yok vazgeçtim spor yorucu!) lüks güzellik merkezlerine gider yatar yatar masajla, spayla felam zayıflar gelirdim...bugün ne giysem derdi olmazdı mesela...(üff bak düşündükçe çok fazla giysiyi de istemiyor Allahın safı bilinçaltım!) önceden bilmiyordum neden param olmadığını neden hep sefalet sınırında yaşadığımı...sonra günahlarımdan dolayı cezalandırıldığıma inandım, ama yaratıcı adaletli olmalıydı, benim yüzümden çocuklarıma sefalet çektirmezdi...şimdi de görüyorum ki körolasıca ilkel bilinçaltım zengin olmamam için elinden geleni yapıyor lanet! ben de burda debeleniyorum yok iki nokta yok altı nokta, yok anneanneyi özgürleştir, yok hooloolop vs! replik hala aynı benim için: hani eskiden fakir ama gururlu bir genç vardı ya, o hala hem fakir, hem kısa hem kel, üstelik bilinçaltı da tam dayaklık! |