03-06-2009, 08:05 PM
|
#69 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Merhaba nilsoy, Bana göre olup olmadığına kendim karar vereyim deyip, günlüğünü okumaya başlamıştım, internet bağlantım kesilince yarım kalmıştı. Gerisini okumak bugüne kısmet oldu, çok hoşuma gitti paylaşımların. Ne güzel ifade etmektesin kendini, yalın, duru, tertemiz...Bir de demişsin ki detaylı anlatırım, sen bir de beni görsen. Hani mesaj atarlar ya telefondan, ben cevap yazmakla uğraşmak yerine, arar konuşurum. Hem sığdıramam söyleyeceklerimi mesajlara, hem de sabredemem...(düşün faturaları!) Ol sebepledir ki, bırak günlük açmayı, takip ettiğim konularda da kolay kolay yazmadım şimdilere kadar. Ama bak, sana çok teşekkür ederim. Senin KOLAY formülünü ben de benimseyip, kolay kolay yazmayı tercih ettim sayende. Benim cümlem de: "Yazarak kendini ifade etmek KOLAY" Değişim, dönüşüm yolunda daha da kolaylıklar dilerim sana.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |