Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 01:21 PM   #12 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Seherce`nin Günlügü

merhabalar sehercim..

günlüğün daima güzelliklerle dolsun canım..

bu yaptığın o kadar güzel ve okadar değerli bir çalışma ki.. tam bir kelebek etkisi.. super

olan bir şeyi değiştiremeyiz.. ancak olan her şey bu günümüzü etkiler.. öyleyse yapacağımız şey olana karşı bakışımızı değiştirip bu günümüze etkisini değiştirmektir..

ilk adım kendimize sahip çıkmak ile başlar..

aslında bu çalışmanın çok farklı bilimsel temelleri de var da.. bir noktadan sonra dimağımız almıyor diye yazamıyorum

mesela kuantum düşünceyi bile solda sıfır bırakacak paralel evrenler teorisi var.. ki biz kuantum u bile ancak yeni yeni çözmeye kabuletmeye başladık..

yaptığın çalışma paralel evrenler ilkesinden hareketle gerçek bir çalışmadır.. sen gerçektende o küçük kıza detek oldun ve onun geleceğini değiştirdin.. şimdiki SEN onun geleceği olduğuna göre SEN şimdi değişip etkilerini şimdi de yansıtmaya başladın..

peki öyleyse birde şu çalışmayı yapalım..

5 yıl sonra sen nasıl birisi olamk istiyorsun..

sen küçük haline gidip yardımcı olduğuna ve rahatlama hissettiğine göre..
senin harika halin de gelecekten gelerek senin yaşamına düzeltme dokunuşları yapamaz mı.. seni olmak istediğin SEN e doğru yönlendiremez mi..

mükemmel halin ile buluşma meditasyonu yaparak bunu da denemek ve etkilerini bizimle paylaşmak ister misin..

olan her şeyin senin iyiliğin güzelliğin mutluluğun başarıların için olması dileklerimle..

sevgiler..