Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 02:36 PM   #44 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

Öncelikle geçmiş olsun.Benimde kilo almamın nedeni tirodlerimden rahatsız olmamdan kaynaklanıyordu.Tabii bu bana doktorun söylediği bir şey bende buna inandım çünkü inanmak daha kolay geldi.Diyet yaptım verdim daha fazlasını aldım.Bu bu şekilde bitti.Diyetlerden nefret ettim ama aynı zamanda kendimden nefret ettim.Ama sevgili Shamanicim sağolsun herzaman bana der ki"kendini sev,kilolarını sev,bedeninle konuş"..
Bir sürü şey denedim,ilaç,akapunktur,diyet,aletler aklınıza ne gelirse tabiiki sonuç koca bir HİÇÇÇÇ OLDU.
Bence birazcık düşüncemizi değiştirmemiz gerekiyor.Sizin doktora dediğiniz"naptıysam kilo veremiyorum"düşünce kalıbını değiştirin.Tamam hapınızı için ama onun size sağlık verdiğini,fazla yağlarınızı yaktığını ,size tedavi ettiğini düşünün.Shaminicin dediği gibi hapınızla konuşun,hapınızı içtiğiniz suyla konuşun.Bakın bakalım nasıl bir değişiklik olucak.

Ben şimdi yediğim herşeyle konuşuyorum,teşekkür ediyorum(zero limit kitabın da yazan 4 cümle)

Alıntı:
akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim de ben hipotiroidim yani enerjimi sağlayan hap.o bile beni teavi etmiyo...nden mi?söyleyeyim.ömrüm hergün içmek zorunda olduğum miniş beyaz bir hapla bağlı.geçen gün tahliloldum sonuca bak şimdi TSH yerlerde sürünüyo .hergün 1tane aldığım hap 1,5 oldu.doktoruma dedimki naptıysam kilo veremiyorum o da bana haklısınız çünkü siz hipotiroidsiniz vermeniz çok zor....napayım ne edeyim bi çare bulun hapımı almazsam yorgun güçsüz mutsuz ne vars işte o nların hepsi bende oluyor....
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla