Konu: Zero Limit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2009, 05:18 PM   #164 (permalink)
kurbaga

kurbaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 216
16 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kurbaga is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zero Limit

zero limit ve matrix enerjisi kitapları hayatıma aynı zamanda girdi.ikisindede benzer bir mantık var.geçen yıl haziran ayında bu kitapları edindim.o zaman okuduğumda çok aykırı gelmişti.birinde iki nokta belirleyip tutarak anlık bilinç değişiminden ve yaratımdan bahsediliyordu,diğerinde ise tanık olduğun ne varsa hepsinin senin içinde yeri vardır gibi uç bir bilgiden bahsediliyordu.çinde meydana gelen bi olayla benim ne alakam olabilirki gibi bi reddedişe girmiştim.birde mademki dr.iheleakala yaklaşık 30 yıldır bilfiil uygulamışta niye hala savaşları,krizleri bitirememiş diye algılamıştım.tabi zaman içinde bunlar oturdu.dünyada tanık olduğumuz tecrübeler aslında bizim kendi dünyamızda olup bitenlerle aynı doğrultuda.daha doğrusu biz o kadarına tanık oluyoruz.eminim fikrimize sığmayan farklı tecrübelerde vardır.sığmaz çünkü karşılaşmadık.bir komşu ülkede bir ferdin yaşadığı duygular hangi deneyimleri yaşattırıyordur? mesela tıp literatüründe milyonda bir karşılaşılan vaka tanımlamaları yapılır.vaka, kişinin hem kendisi,hem ailesi,hemde yaşadığı toplumda tecrübe edilir.duymadığımız nice yaşam durumları vardır kimbilir. özetle biz kendi algı sınırlarımız içine giren deneyimlerden sorumluyuz.ben aklıma geldikçe tekrarlıyorum cümleleri.yakınlarımada anlattım.gönül istiyorki,hedef güzelliklere bir an önce kavuşmak...
kurbaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla