Cevap: Seherce`nin Günlügü Shamanic, kelebek etkisi evet, seneler önce bir film izlemistim kelebek etkisi (butterfly effect).
O zamanlarda düsünmüstüm aslinda böyle birsey düsüncede mümkün diye..
Ama hic denememistim, inancim o kadar da yüksek degildi, son 1 aydir falan kücüklügümden bu yana bazi devrelerde yasadigim olumsuzluklar, kötü olaylar, ait olamama, sevgisizlik, yanlizlik, korku, simdiki beni fazlaca yönlendirdigine, ruhumu SIKISTIRDIGINA, hissettirmeye calistirdigina , kesinlikle inandim ve inaniyorum ve suna eminim ki gecmis gecmiste kaldi lafi benim icin gecerli bisey degil, ne kadar da gecmis gecmiste kaldi desem, ne kadar kendimi unuttum , affettim diye teselli etsemde, ruhum söylediklerimin disinda hareket ediyor hep, artik en son tabiri caizse tamir edilmek istedigini anladim ve bu ilk deneyimim de basarili oldum, bu basima gelen en kötü olay, ama gecmisim de beni etkileyen cok daha fazlalari var, o nlari da tamir etmeden, 5 sene sonrama bakmanin bir faydasi olmayacak..
Bunu daha önce denedim gelecekte nasil olacagimi veya nasil olmak istedigimi düsünüp rahatlayamiyorum, söyle diyeyim, temelim saglam degildi ve bu yasa kadar saglam bir bina kuramadim bu yüzden, bu yikik dökük bir virane üstüne bir kac kat daha cikmaya gerek yok, önce temelimi saglamlastircam, sonra bu yasima kadar ki ciktigim katta ki catlaklari tamir edegim, sonra bugünüm keyfini cikarip, yarin icin cikacagim katlarin nasil olacagina, nasil bir hayat istedigime sonra karar verecegim..
Gelecegi tamir etmek ..
Kesinlikle kararliyim, hergün, olmadi 2-3 günde bir simdiki beni etkileyen, gecmiste ki durum, olay ve kisileri bulup, o nlarin üzerinde düsünecegim ve kücük kiza yardim edecegim.
Bunlari da burada paylasmaktan büyük zevk duyacagim tabii ki, simdiki zamanima ve gelecege sira geldiginde de insallah bu deneyimlerimi de sizinle paylasacagim insallah..
Cok tsk ederim yaa, birilerinin beni anladigini bilmek ne kadar rahatlatici, bunu cevremden birilerine anlatsam herhalde bana delirmis bu derler :))) |