Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2009, 02:45 PM   #49 (permalink)
nilsoy
Üsteğmen

Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilsoy will become famous soon enoughnilsoy will become famous soon enough
Thumbs down Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..

kilo problemimin sebebini buldum sanırım...
düşüncelerim : ''kilo versen ne olacak.. hayatında bedeninden başka ne değişecek ki.. bu kadar kendimi yormana ne gerek var'' di yor...
'' şu hayatta tek zevkim var o da sevdiğim şeyleri yemek..''.. ( artık o zevkte işkenceye döndü ...yesem suçlu hissediyorum yemesem kızgın )
...ben diyete girince tabi bir iç çatışma oluyor...
çok önemsemediğim bir dış görünüm( kendimi kandırıyorum belki.. ama önem versem keşke.... o zaman istediğimi yapacak kadar inatçı bir yapım var....)... yemek..( burdada yanlış anlaşma olmasın.. ben yediğim için değil yemediğim için kilo alanlardanım...) az yerken birde onuda azaltmak fikri beni deli ediyor...
bu noktada kızgınım zaten... yıllarca bildiklerinden emin olmadıkları herşey için bizleri kobay yaptılar..(aynen böyle göründük )
birde utanmadan ortalıkta öyle değilmiş .. böyleymiş... şimdide böyle yapın diye konuşuyorlar.. yok tereyağ zararlı dediler... yok yumurta yemeyin.. yok 30 dk dan az spor yaparsan kalori yakmazsın.... vs... vs..
hele rejimsiz zayıflattım diyip tv ye çıkan o meşhur dr lar yok mu.. birine bende gittim(dün tv deydi yine yanına almış bir garibanı... zayıflattım diye ) bir hafta sadece yoğur ve semiz otu yedim..ayrıca size mezoterapi yapalım .. liposekşın.. paketimizi satalım.. lpg yle ütüleyelimm.. birde yok yüz yok yürü.. kardeşim yüzdükten yürüdüten sonra zaten kilo veririm sana ne gerek var.. o kadar işlemi üzerimde yaptıktan sonra tv ye çıkıpta ben zayıflatıyorum.. demeeeeeeeee.....birde kaç kişi sana gelmiş.. kaçı kilo vermiş.. kaçı 2 . yılında hala zayıf.. çıkta onu söyle bakalım..
nilsoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla