05-06-2009, 04:17 PM
|
#80 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları teşekkür ederim sam arkadaşım... bugün çok komik birşey oldu, dinleyin bakın; ben eski zamanda geçen bir osmanlı oyununa üyeyim...her oyuncunun bir karakteri var ve amaç yedirerek içirerek ticaretle felam karakteri geliştirmek...buraya kadar sorun yok, geçen aylarda bir grup üyeden bir mesaj ve teklif aldım, bir çete kuracak, zaman zaman isyan çıkarıp hem oyuna hareket katacak hem para vs kazanacaktık...(oyundaki sahte para tabi) neyse uzatmayayım, birkaç isyan oldu şimdiye kadar, birkaç da göç oldu...ben bu iller arası göçte soyuldum, açlıktan öldüm, isyanlara geç kaldım vs...hatta bir keresinde oyunun içindeki meyhanede uluorta çeteden olduğumu ağzımdan kaçırdım! neyse, komutan her seferinde affetti devam ettik... yalnız komutanlar gerçekten askeri disiplin isteyen oyunu gerçek sanan veletler...hatta eşim de aynı bunların kafada, durmadan 'isyanlardan elde ettiğin ganimetleri ne zaman alacaksın, bak dolandırmasınlar!' deyip duruyordu...akıllım, para sahte, oyun sahte, ganimet sahte, ciddiye almaya ne gerek var değil mi? biraz daha sabrederseniz size işin komik tarafını göstereceğim... şimdi, en son isyan bugündü...ve çetenin birbiriyle haberleştiği sitedeki mesajlara bir bakın bakalım, isyanın sonucu ne olmuş??!! (siyahça kişisi benim) komutan insanı: Arkadaşlar,cuma günü tavşanlıda isyan olacaktır.
İnegölde bulunanlar,perçembe günü işe girmesin,grup halinde gideceğiz.
Sizlere isyandan bir gün önce yine oyun içi msj atılacaktır.
Emri alanlar,emri aldıklarını belirtsinler lütfen.. ben: emri oyun içinde aldım...bugün işe girmiyorum..(zaten kafama göre iş yok!)
saat kaçta isyan etmek gerekiyor? bir de ayrıntılar lütfen...unuttum da... yine komutan: Saat önemli değil,isyan yarın olacak.Yarın istediğiniz zaman isyan butonuna tıklayabilirsiniz. ben:(perşembeyi cumaya sımsıkı bağlayan gece): birim birimm!
ilk ben isyan ettim, hadi hayırlısı... bugün bana oyundan gelen mesaj: bu ne şimdi???!!!! küstüm ama!!! 05-06-2009 04:14 : İsyanınız başarısızlıkla sonuçlandı. Yalnız kaldınız. Ufak bir grup korkak askere karşı. en büyük komutan: (bugün öğle saatleri): Tavşanlı isyanı ikinci bir emre kadar iptal edilmiştir. İPTAL SEBEPLERİ : Cuma günü isyan edileceği bilgisini yanlış anlayan bir sevgili kardeşimizin, Perşembe günü (aslanlar gibi tek başına) isyan etmesi sebebiyle, Tavşanlı alarm durumuna geçmiştir.
Alınan istihbari bilgilere göre, Tavşanlı Kasabası
a) Aseslerce
b) Kasabadaki işbirlikçilerce
Korumaya alınmıştır.
Ayrıca, belediye reisi (Lalefem) Kasaba'da isyan ederek yönetimi her gün almaktadır. Bu kişinin karizması yüksektir.
Bu veriler değerlendirilerek liderlikçe yapılan istişare neticesinde TAVŞANLI İSYANI İKİNCİ BİR EMRE KADAR İPTAL EDİLMİŞ olup, şu ana kadar isyan tuşuna basmayan askerlerimiz, kesinlikle isyan etmeyeceklerdir. 05/06/2009 saat :15:02
Baba_İlyas ve benim cevap: tuhhh! o aslanı napmalı bilmem! ama o aslan parçası perşembe gece yarısını geçince otomatikman cumaya girildi diye düşünmüş sanırsam...
hüfff ayrıca aynı aslan parçası; 'dur bu olmadı, tekrar yapiim!' deyip bugün öğle saatlerinde tekrar tek başına aslanlar gibi isyan etmiştir! ruhuna el-fatiha artık!... başka bir maydanozumsu üye: Komutanlardan emir gelmedikçe Hiç. bi asker Başına buyruk iş yapmamalı Bunu bir kez Daha anladık ve gördük bir daha böyle bişi yaşanmaz Umarım en son benim cevap!: komutanlardan emir gelmişti canım! bir yerimizden uydurmadık değil mi?!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |