05-06-2009, 04:17 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası Perşembe akşamı toplantılarına ait ilk denemem: Yurdahal'in en son yazdığı çalışma açıklamasını görmedim, muhtemelen arkadaşlarım avuç içlerinden yayılan beyaz ışık ile enerjilerini yaymakta iken, ben kalbimden pembe ışıklar akıtmaya çalışıyordum :)) ve fekat o da mümkün olmadı.. hiç ışık göremedim, dileğimede tam olarak odaklanamadım gözlerim kapalı ama kıp kıp kıp J biraz ne yapacağını, imgelemenin nasıl birşey olduğunu bilememekten, biraz nasıl olumlama cümleleri kullanacağını bilememekten,diğer arkadaşlarımın dileklerine nasıl destek verebilirim, bilememekten :) evrene o kadar güveniyorum, bir dediğimin iki edilmeyeceğinden okadar eminim ki yanlış bir şey isterimde oluverirse gibi bir endişe bile hissettim :)) dileğimi yazıp kitabımın arasına koydum, sanırım bu kısımda hata yok J
şu radyodan bize seslenebilme fikrinizi hayata geçirebilsek, çok çok çok faydası olurdu.. Teşekkür ederim, sam
(elde edeceğim gelişmeyi takip edebilmek için konuyu burayada koydum) |
| |