Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Sevgili arkadaşlar;
Hepinizi çok seviyorum:) Kalabalık olarak çalışmak her zaman motivasyonu yükseltiyor, bunun için sadece gönülden bir arada olmak bile yeterli.
- Bazılarımız imgeleme yapamadıklarını yazmışlar. Önemli değil. Niyete girip çalışmak asıl önemli olan bence. Ayrıca herbirimiz görsel imajinasyona duyarlı da olmayabiliriz. Yine de niyetimiz ve bir adım atmış olmamız önemlidir.
- İmgelemeye destek olarak, isterseniz kokular üzerine odaklanabilirsiniz. Mesela, araba isteyen biri, kullanılmamış bir arabaya bir oto galeride otursun ve kokusunu içine çeksin. Sonra çalışma esnasında bunu düşünsün. Ya da arabaya dokunsun, kaportasına, koltuklarına, dikiz aynasına, temasın bıraktığı duyguyu daha sonra çalışmalarda hatırlamak yine çok yararlı olacaktır.
- Olumlamalarda başarılı olmak her zaman pozitif ve olumlu olmaktan geçiyor. Bir ateşi alevlendiriyorsak, onu sürekli odunla beslemeliyiz. Olumlu düşünmek, inanmak ve hayata pozitif yaklaşmak ateşimizin odunudur.
- Bazen içimden geldiğinde, çalışmaları yönlendiriyorum, son çalışmamızda olduğu gibi. Fakat bu kesinlikle bağlayıcı değildir. Rengimiz beyaz, pembe, mor vs. ne renk olduğu önemli değil. Eğer bir renk seçiyorsak, evren zaten bize ihtiyacımız olan rengi sunacaktır. Onun için bu tür detaylara takılmayın. Bunlar sadece kolaylaştırıcı unsurlar olarak sunulmakta.
- Dileklerimizi gerçekleşmeden paylaşmamak en güzeli, çünkü paylaştığımızda, paylaştıklarımız da dileklerimizle ilgili düşünceler yolluyorlar. Bunlar isteğimizin gerçekleşmesine engel olmasa bile, kendi inancımızı zayıflatabilir.
- Çekim yasası kesinlikle çalışıyor. Ama çok ince detaylı düşünüp, ya gelenden memnun olmazsam diye endişe etmeyin. Gelen armağan her ne ise, zaten işimize yarayacağı için gelecektir. Evrene güvenin. O, bizim aklımızdan önce gönlümüzü okur. Biz nasıl dillendirirsek dillendirelim, gönlümüzden geçen halini bize sunacaktır.
Sevgiler
Yurdahal |