Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 09:17 AM   #247 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

hayat...sabah uyanabılıorum...hemde sorunsuz.yani tutan elelrım bacaklarım var.hanı zorlanmıyorum kalkarken..yemek yıyebılıorum(hemde fazlasıyla...tonbıklıycem yakında..)tadını tuzunu alıp bır de yorum yapabılıyorum..guzle olmuş elelrıne sağlık die yada hımm tuzu az olmuş tadı yok vs..(ba ba ba bıde ukalalık diz boyu)sonraa canım sıkıldığında kalkıp dışarı gezebılıorumm kasarsam kendımı bırde koşabılırım hatta:D sonraaa kafam beynım çalışıo cok şukur ..sonra hoşuma gıden bır şeyde gulebılıorum doya doya...sonraa sohbetler de edebılyorum arkadaşlarımla..içimi nadır de olsa huzur kaplayabılıo onlarlarken..en azındna yanlız değilim die..sonraaa gelen muşterılerle saatlerce sohbet edebılıorum cok guzel gecıo o acıdan..guluoruz eğlenıoruz....evet bıtmışdde olsa ben de sevgı nedır yaşadım...yaşadım..bitti ama olsun...en azından yaşadım.aşık oldum aşık olundum hemde deli gibi...yapılan jestleri gordum cok mutlu ettım mutlu da oldum..bıttı ama olsun belkı bır daha hıc yaşamıycam ama olsun..en azından gereklı zamanımda yaşadım..sonraa benı seven benı korumaya çalışan yanlışlarıda olsa ustume tıtreyen bı annenm var..daha ne ısterım ki....teşekkur hayat..senı daha bu yaşımda çok guzel tanımışım...farkında olmadan...
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla