Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 02:31 PM   #33 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

gülpor yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim.sosyal fobinin kişiye çocukluktan beri değersiz olduğunu hissettirmekten kaynaklandığını düşünen biri olarak,beni ciddiye alıp cevap vermeniz beni çok mutlu ediyo.sizin yorumunuzu okuyalı epeyi oldu ama cvb yazamadım aksiliklerden zamansızlıktan,şimd i zamanım var ve cvb yazmak istiyorum.
bende sizin gibi sosyal fobili olduğumu geçen seneye kadar bilmiyodum.meğer çocukluğumdan beri böyleymişim(:sadece bende olan şeyler olduğunu düşünürdüm bu çekingenliğin hatta hiçbişeyin nedenini bilmiyodum ya anlam veremeyidum hiçbişeye ama düzelme varmıydı derseniz , ara ara geçiyodu ama hayatımın nerdeyse hepsi böyle geçti , çok az zamanlar geçiyodu çekingenliğim,ama dediğim gibi bende senin gibi bilmiyodum,hatta anlamıyodum, adını koyamıyodum.ama ne kadar ileri boyutta olduğunu anlatamam misafir olayı bende de vardı tabiki.bi de üstüne bana kızardın diyolardı ailemdekiler daha kötü oluyodum ailemin yanında bile.
interneti karıştırırken öğrendim geçen sene.meğer sf den ileri gelirmiş,sonra hep araştırdım nasıl kurtulunur bundan tamamen, nası atabilirim yakamdan bu illeti diye,hemen öyle kolay olmadığını ve aslında bu rahatsızlıktan o kadar da çok kişinin muzdarip olduğunu da anladım.araştırmaya devm ettimdaha detaylı eylül aylarında araştırmaya başladım.inanmak gerektiği söyleniyodu.bi de pozitif düşünce üzerine bi iki kitap okudum , internetten yazılar okudum,evet dedim ben değişebilirim,(şimdi yine gözümden yaşlar geliyo,bu günleri hayal bile edemiyodum çünkü.)telkinleri de dinlemeye başladım ekim ayı gibi,yaklaşık 5 ay kadar dinledim sürekli olarak.sonra cihaz problemimden dolayı ara verdim,hala dinlemiyorum,ara verince sanki etkileri hissetmeye başladım.şimdi yine cihaz edinip dinlemeye başlıycam fırsat bulursam(çünkü hala tam bitmedi tamamen bitmesini istiyorum(: )bi de öğretmenliğe başladım o da birazda olsa katkı yapmıştır.hergün dışarı çıkıyorum en azından.vel hasıl kelam bu halime çok şükür ediyorum bu günleri mumla arıyodum.şimdi ise yaşıyorum rüya gibi.şimdi ise tamamen rahat sakin relax biri olacağım günü bekliyorum.sizin adınızada çok sevindim bende tamamen iyi olcam inşallah.:)
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla