Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2009, 12:08 AM   #87 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

Alıntı:
akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben geçen akşam gülporu arıyodum, ulen dedim pardon lafımı geri aldım nerde bukız dedim sonradan aklıma geldi kim online baksana dedim.her neyse bu kız da matrix şeysindeymiş aman sayfasında işte bende tam gaz içeri daldım kapıyı çalmadan ne münasebetsiz bi davranış dedim ki tam hatırlamıyom ama şöyle bişeydi işte üye resmini yükleyebildinmi? bak benim salak kafaya hiç bu soru orda sorulur mu?işte napayım size demiştim benim geceleri özellikle 11den sonra bazı tahtalar eksiliy de....o da bana cevap yazdıydı galiba ...tan o anda ekranda bi görüntü sevgili redflowers arkadaş demez mi burada sohbet etmeyin konu bölünüyor diye bize kafeteryayı gösterdi anam yani forum sayfalarından da atılcekmişim haberim yokmuş..tamam ben densizlik ettim de işte ...offfff...o kadar gücüme gitti ki anlatamam 30 yaşındayım yani vallahi dedim ya bi daha hayatta girmiycem forma diye gülporcum da beni teselli ediy durmadan ya işte bana kızan sonrada gönlümü almak için bana süt veren redflowers arkadeşin bi günlüğüne bilem okuyamıyom korkudan aman diyom benim gelir gider aklım tutup oraya alakasız cevaplar verir diye işte bu nedenle serkanın günlüğüne takılem dedimserkan kızmuyon de mi?şimdi gelip beni burda yakalayacak diye adını minik yazıyom malum arkideşin çünkü bi bakıyom ne yazdıysam teşekkür ediy tatlı şey
Duyuru;Akınyıldız forumda kaybolmuştur ,görenler insaniyet namına haber versin...
akınyıldızcım ,burasıda nilsoyun günlüğüüü,bir tek o istemiyo günlüğünün okunmasını çünkü,neyse işin şakası tabii,güzel yürekli arkadaşım benim...