02-05-2008, 04:59 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Ha Gayret! merhabalar yanımıza hoşgeldin..
günlüğün hayırlı olsun..
içindeki birikimlerini akıtıp yükünü hafifletince boşalan yerler huzurla başarılarla mutluluklarla dolsun..
evet üzücü tecrübeler yaşamışsın.. eminim bunlar küçücük bir bölümüdür..
kişisel gelişim konularına ilgili olman beni çok svindirdi..
özellikle telkinleri dinlerken bu tarz motive edici uygun kitapları okumanın, filmleri izlemenin yararı çok olacaktır..
24 saat dinleme isteğininin olması çok güzel ama bu seni yorabilir..
aradakısada olsa boşluklar bırakmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum..
kulaklıkla dinlemenin artı bir faydası olduğunu sanmıyorum..
en rahat ve huzurla dinleyeceğin yöntemi seçerek hareket edersin..
şahsen ben kulağımda sürekli durmasından rahatsız olduğum için
hopörlerden dinliyorum..
mümkünse uykuda geçirdiğin süre içerisinde de dinlemeye çalış..
24 saat sürekli dinlemektense telkinleri düzenli ve devamlı günler olarak dinlemek daha yararlı olacaktır..
güne başladığın ilk dakikalar o kadar önemli ki ne olursa olsun güzel düşüncelerle sözlerle başlangıç yap...
gerekirse ilk uyandığında düşünmek söylemek istediklerinin yazılı olduğu küçük not kağıtları hazırla..
bunları uyanır uyanmaz tekrarla..
yanlış olan seenin herkese güvenmen değil yanlış olan insanların güven duygusunu suistimal etmeleri..
malesef yaşadığımız bu devirde bu tarz negatif insanlar çoğunlukta gibi gözüküyor..
bizler içimizdeki güven sevgi gibi duyguların doğruluğuna inanıp bunu sadece hakedenlere sunacağız..
ve diğerlerininde doğruyu bulması için ışık olmaya çalışacağız..
yaşadıkların senin tecrübelerin olmuş.. belki zor yoldan kazanılmış tecrübeler ama
mutlaka sana kazandırdıklarıda olmuştur..
en kısa zamanda bu yaşadıklarının olumlu yönleri yaşantına yansısın inşallah..
canım benim yüce yaradanın hiç birimizi bu dünyaya pasif yaşayalım.. olumsuz durumlara maruz kalalım diye gönderdiğini sanmıyorum..
elbette hepimizin sınavları sınanmaları farklıdır lakin yüreğimize ruhumuza bu durumların üstesinden gelecek gücüde yerleştirmiştir..
sen kendi özelliğinin güzelliğinin gücünün farkında olmaya başladıkça
geçmişin yükünü temizleyecek geleceğini huzurla yaşayacaksın..
bu günümüzü dün yaptığımız yanlışlıklar sonucu olumsuz olarak yaşıyorsak yarınımız için bu gün mutlaka doğru şeyler yapmalıyız..
bu günün ve verdiğin tüm doğru kararların sana arzu ettiğin yaşamı sunması dileklerimle..
gelişmelerinden ve değişimlerinden bizleri haberdar etmeye devam edersen seviniriz..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |