Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-06-2009, 10:51 PM   #258 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

meselaaa sızınle bı şey paylaşmak ıstıorumm gecenlerde --ki bayagı bı sure oldu yaklaşık ıkı ay vs---bı kuaforden bakıorum olee pencereden daldım....ama olesıne dıkkatsızce sonra çopleri karıştıran bırısını gordumm sakalları uzamıştı...yuzu kirden tanınmıodu...çopleri karıştırıp ıcındkeı kağıtları vs topluodu...buraya kadar bı şey yok.........çok var ya dışarda.....sıradan...!!!!!( ki bı ınsanın aç olup copleri karıştırcak şekıldee kotu durumd aolup bızım yemek secme luksumuz varken!!!)bu çop kutusu bı lokantanın onundeydi...lokantada yemek yıyen ıkı kişiden kadın olan gelıp bozuk para olarak tahmın ettığım bı mıktarı o copelrı karıştıran kişiye uzattı...adam durdu copten başını kaldırdı ve ıstemedi..kadın ısrarla uzattı...veee adamm aldı zorlada olsa...sonra dondu bı tarafa ellerını kaldırdı ve dua etti...ama ole ıcten edıodukı ne dedıgını duymasamda anlayabılıodum uzaktan....içimde bışıler cız ettii.o ınsan bıleee --ki bızım bıle onun yerınde olam ıhtımalımız tahmın edemeyecegımız kadar fazla--- dua edıodu...bızse yok şuramız kılolu yok buramız şole yok sorunum şu...allahımd edım yaa ben neelr yapıorumm..hala o ada aklımdadır ve onun ıcın allaha dua ederım aklıma geldıkçe...sonra adam ekmek buldu yıne aynı şekılde dua etti.....ve dedımkı acaba bu adam bolemı doğdu alllah onu sınamak için nasıl durumlara soktu?neler yaşattı ve od abu duruma geldi?bız hangı sınavdan sonra ne durumda olacagız arkdaşlar?duşunsenıze..sonra ben kuaforden cıkmıştımm koşarak onun olduğu yere gıttıgımde adam sankı yer yarılıp ıcıne gırmişti.....allahımm herkese kaldırabılecegı kadar ders ver.....
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla