Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2008, 06:01 PM   #38 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Agresifin haberleri

sevgili agresif yazdıklarını şimdi okudum bir solukta..

öncelikle geçmiş olsun.. ciddi bir durumun olmaması ve erken farkedilmiş olması mutluluk verici..

yıllar önce benimde yumurtalıklarımda kist vardı.. wave
doktorlar sağolsunlar hemen almak istediler...
izin versem o gün hastaneye yatırıp yarın ameliyat edecekler..

bir dakika dedim bana müsade edin ben bir konuyu özümseyeyim..
(buradaki özümseme eve gidip kistimle ve vücudumla toplantı yapmak oldu.. )

bioenerjiye ve bilinçaltının gücüne inandığın için elbette doktorların gözleminde kalmaya devam ederek
kendi içsel gücün ile bu durumun ve her durumun üstesinden geleceğinin farkında ol lütfen..

ben hastaneden çıkınca takside eve gelene kadar düşündüm..
bu kitle benim içime dışardan monte edilmemişti.. eh acil olarak alınmasını gerektirecek hayati bir önem de arz etmiyordu..

şimdi kendi kendime oluşturduğum bu durumu tekrar normale çevirebilirmiydim..
bence eevet çevirebilirdim.. bilinçsizce bu durumu oluşturduysam bilinçli olarakta çözüm üretebilirdim..

kist topu topu 2,3mm di.. geri kalanım ise 1640 mm ..
oranlamaya göre kendimi sevgili kistimin karşısında dev gibi hissettim..

belki okuyanlara saçma gelebilir ama onunla konuştum bana vermek istediği mesajı anlamaya çalıştım
ve onu vücudumdan uğurladım..

bioenerjini kullanarak elerini şifa bulmasını istediğin bölgeye koy..
istersen ellerinden beyaz pırıl pırıl bir enerjinin aktığınıda imgeleyebilirsin..

o bölgenin arındığını temizlendiğini ve normal haline döndüğünü düşün..
kitlelerin sevgiyle giderek küçüldüğünü ve yok olduğunu imgele..

geçmişe yönelik kalbini kıranları sevgiyle affet ve onları özgür bırak..
bazı şeyleri bir sır gibi içinde tutmayı bırak canım ve bir kağıda deftere yazarak içinden boşalmalarını sağla..

sonra o yazdıklarını yak yada minik parçalara ayırarak akan bir suya bırak..

içinde öfkenini kinini nefretini tutma.. bunları yazabiliyorsan yaz ve kurtul onlardan..
geçmiş geçti.. evet orda onu unutmak yada yok saymak veya bastırıp yaşanmamış kabul etmek
malesef bu durumların bize gördüğün gibi bir faydası olmuyor..

söylemesi kolay diyeceksin ama inan bir kere başladığında uygulaması kolay olacak..

yeri geldiğinde gözyaşlarını akıtmaktan çekinme ve hiç bir şeyin güzel yüreğinde katılaşmasına izin verme..
kendine duyduğun sevgi hem herşeyi yumuşatacaktır hemde geçmiş ve gelecek ile kolaylıkla yüzleşmemizi sağlayacaktır..

bitkisel reçeteleri denemek istersen;
her sabah 2 çorba kaşığı kadar aloa vera veya isveç iksiri diyen bilinen karışımdan içebilirsin..

kısa sürede bu konuyla ilgili ilgili olarak güzel haberlerini kutlayalım inşallah..

sigarayı bırakma kararın için ayrıca tebrik ederim seni..

ve günlüğün hayırlı olsun canım..
zor bir başlangıç oldu ama dilerim bundan sonra başarı.. mutluluk ve huzurlu haberlerinle dolsun..

sevgiler..