Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 08:35 PM   #4 (permalink)
baharcık
Teğmen

baharcık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 66
34 Mesajinıza toplam 227 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
baharcık is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: merhaba arkadaşlar!

Teşekkür ederim yorumlarınız için.katre93. bana hitaben yapmış olduğunuz iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.umarım her şey sizin de gönlünüzce olur.aslında ben telkinleri gece gündüz dinlemiyorum.zaman buldukça dinliyorum.örneğin ders çalışırken,işlerimi yaparken telkinlere çok takılmadan, çok fazla üzerine düşmeden dinliyorum.ama inanınki bende çok ama çok fazla yan etkileri oldu.normalde bende sünizit rahatsızlığı var ama aylardır,sorun olmuyodu bana ama telkinlere başlayalı çok kötüyüm.birde inanılmaz bi şey ama iştahımda azalma olmakla beraber yüzümdeki canlılık bile kayboldu.bunun arkadaşlarım bile farkına vardı.bütün bunlar normalmi bilmiyorum.ayrıca dikkatimi çeken bir diğer hususda yapamadığım için üzüldüüm ve eski izlenimlerim tekrar canlanmaya ve beni üzmeye başladı.işte bende böyle etkiler yarattı.ne yapacağım konusunda karasızım bırakmak da hiç istemiyorum.saygılar ve kucak dolusu sevgiler arkadaşlar!:::
baharcık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla