Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 09:29 PM   #90 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

rezil oldum koca çeteye! bütün çete benim aptal olduğumu düşünüyor! (başka ağlak smile yok mu?!)

küçük komutan:
Tavşanlıdan kimse ayrılmasın 2. bir emre kadar.

Siyahca,size dava açılacak,isyanınızı kanıtlıyorlar,birazda ceza keserler.

büyük komutan:
Başlığı kilitliyorum...

Böyle nahoş bir durum ilk ve son olur umarım...

Verilen emirlerin son anda iptali, zorunda kalınmasının ne derece zor bir karar olduğunun bilinmesini isteriz...

İstihbarat elemanlarımızı bu konudaki çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz...

Bir felaketin eşiğinden dönüldü... İsyan eden askerlerimizin isimleri deşifre edilemedi...Sıkıntı en az şekli ile atlatıldı...

Dikkati elden bırakmayalım...

Siyahça eğer mahkemeye verilirse, isyan tuşuna yanlışlıkla bastığını savunsun... Örgüt irtibatını şiddetle reddetsin... Aylardır Tavşanlı'da bulunmasını ve Tavşanlı vatandaşı olmasını, örgüt irtibatı olmadığına delil olarak sunsun diye düşünmekteyim...(Liderlik kararı olmayıp şahsi fikrimdir, bağlayıcılığı yoktur, tavsiye niteliğindedir)

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline