Konu: reiki ve ben
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2009, 10:32 PM   #32 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Cevap: reiki ve ben

reiki dolu dizgin gidiyor bu aralar ben bugüne kadar pek başkalarına vermedım reiki veremedıgımden değil 21 gün arınmadan sonra(21 gün sadece kendımıze)herkese herşeye reiki verebilirsiniz.ama ben vermedım çünkü biliyordum hissediyordum kendimin daha cok ihtiyacı ve birazda hazır hissetmekle alakalı sanırım.işte geçenlerde boynu agrıyan arkadaşıma cok içimden gelerek verdım hatta reiki verirken içim huzur doldu bütün düşünceler silindi ve yarım saat sonra boyun agrısından eser yoktu.öyle güzel bir duygu ki anlatılmaz yaşanır.dün gece huzursuz bi şekilde uyandım ve epey debelendım uyumak için ve aklıma çakralarıma reiki vermek geldi ve ben daha bogaz çakrasındaydım ki içim geçmiş ve son olarak bu aralar acayip korunma kalkanları yapıyorum kendime favorim pembe renk gözümü bir saniye kapatıyorum ve tüm bedenimin pembe bir ışıkla kaplandıgını hissediyorum.yüksekbenligimlede cok haşır neşiriz bu aralar.hayat cok güzellllll

aaa unutmadan 14 hazırandan sonra kızlar hepinizi bekliyorum buraya
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla