Konu
:
şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..
Tekil Mesaj gösterimi
09-06-2009, 01:25 AM
#
55
(
permalink
)
nilsoy
Üsteğmen
Tesekkür: 946
182 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: şişmanım... pişmanım...diyete düşmanım..
siyahça yeni programım senin bu yöntem olacak.... sana teşekkür etmek istedim...
bazen çok basit olacak şeylerin çözümümü o kadar karmaşık hale getiriyoruz ki...
KOLAYI GÖRMEZ OLUYORUZ
....
ben evlenene kadar inceciktim... hatta annem babam ve kardeşim tontiş olduklarından onlara '' tüm yemekleri siz yiyorsunuz... bu kıza birşey kalmıyor mu...'' diye takılırlardı
lisede bir aradaşım parmaklarıma
ÇUBUK KRAKER gibi
demişti.. ahhhh ahhh.......
kemik yapım da ince.... o zamanlar abartılı yerdim inceciktim.... (yedilerimi düşündükçe ben bile hayret ediyorum )... evlilik + hamilelelikte kilo aldım (10+25 kg + ) ...doğumdan 40 gün sonra 13 kilosunu vermiştim.. sonra oğlumula ilgilenirken aylar geçti.. evde beli lastikli pantolon ve eşofmanlar dışarıya giderkende rahat şeyler giydiğimden kiloları geri aldığımı fark etmemişim bile....( çok zor bir bebeğim vardı.. dünyanın bile farkında değildim
uykusuzluktan
) ....sonra yemeği azalttıkça kilo aldım.... kilo aldıkça spora gittim...
diyet yaptım.... bunları yaptıkça dahada kilom arttı... moralim bozuldu... artık beynimde öyle yanlış kalıplar oluştuki umudumu yitirdim... ve durumumu kabullendim
nilsoy
Açık Profil bilgileri
nilsoy nickli üyeye özel mesaj gönderin
nilsoy - Daha fazla Mesajını bul