09-06-2009, 11:31 AM
|
#1280 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin Bir deneyimimi paylaşayım arkadaşlar, geçen gün hastaneye gidicem sabah.otobüslerin kalktığı ilk durağa gittim.saat 08:30 ' da sanıyordum.hareket memuruna sordum nerde kaldı diye.otobüsün 08:15'te gittiğini bidahakinin ise 09:00'da geleceğini söyledi.bir yarım saat daha bekliycektim.ne kadar sıkıcı olduğunu bilenler bilir.. aklıma geldi neden iki nokta yapmayayım ki dedim..gözümdede gözlük vardı hemen gözlerimi kapattım otobüsün geldiği yöne baktım,ellerimdeki bağı kurduktan sonra,sağ tarafta otobüsü gelirken imajine ettim,sol taraftada gelmediğini.sonra yavaş yavaş görüntüleri birleştirdim,sadece otobüsün geliyokenki görüntüsü kaldı.bir de son kez dedim ki "iki dk sonra gelsin." bunu söylerken imajine ettim numarasına kadar.saat 08:48'di.ve 08:50'de geldi.hareket saati 09:00 olmasına rağmen. hadi otobüs direk gelse neysede ilk durak olduğu için hareket saatini beklemesi gerek.ama geldi işte
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |
| |